Har vi tilbudet du ser etter?

Er du eier av et eldre dyr og synes det er vanskelig å se at dyret ditt blir eldre og får nedsatt mobilitet? Kanskje er du bekymret for om hunden eller katten din har smerter eller har bekymringer om dyrets funksjonsevne? Vi har lang erfaring med behandling av hunder med kroniske rygg- og leddproblemer og behandling av smertestilstander. Ved hjelp av vårt allsidige behandlingstilbud, som for disse pasientene ofte inkluderer manuellterapi, akupunktur, laser og tilpassede treningsøvelser, kan vi kan hjelpe deg med å forbedre ditt dyrs funksjonsevne og livskvalitet. Vi vil også hjelpe deg som eier med å få de verktøyene du trenger for å være del av prosessen for å hjelpe dyret ditt til en bedre hverdag.

 

 

Er du eier av en hund eller katt som nylig er operert? Er du usikker på hva du bør og kan gjøre for å hjelpe dyret ditt underveis i rekonvalesensen? Ønsker du å få dyret ditt tilbake til normal aktivitet? Vi har lang erfaring med behandling av hunder etter alle typer kirurgi, og har tilbudet ditt dyr trenger fra det øyeblikket det trilles ut av operasjonssalen og til det er ferdig rehabilitert. Vi kan hjelpe deg med å forstå operasjonen dyret ditt har vært igjennom, lære deg hvordan du best kan ta vare på dyret hjemme, sette mål for opptreningen, og hjelpe deg å få dyret ditt tilbake til optimal funksjon. Vi er med dere hele veien!

 

 

 

 

Er du eier av en sports-, arbeidende- eller jakt hund som plages med en skade eller bare et lite, men irriterende prestasjons problem? Eller har du en aktiv hund som du ønsker at skal kunne opprettholde et høyt prestasjons nivå over mange år og minimere risikoen for skader? Vi kan hjelpe deg og hunden din med å oppnå maksimal funksjon så raskt som mulig etter skade, med mobilisering av ryggrad og ledd, behandling av muskler og sener, og opplæring av deg som eier i tilpassede øvelser for å gjennoppnå full funksjonsevne. For friske hunder kan vi tilby behandling som virker forebyggende, samt gjennomgang som har som mål å kunne oppdage og behandle små problemer før de utvikler seg til større skader.

 

 

Er du eier av en halt hund eller katt, og er frustrert over at haltheten ikke går over? Kanskje har du ikke fått svar på hvorfor dyret ditt halter, og ingen råd eller instruksjoner om hva som kan gjøres videre for å avhjelpe situasjonen? Vi kan hjelpe deg å finne ut av halthets- og bevegelsesproblemer ved hjelp av den grundigste fysiske undersøkelsen dyret ditt noen gang har fått. Ved hjelp av en grundig undersøkelse vil vi kunne komme fram til hva som er problemet, samt komme fram til en behandlingsplan og involvere deg som eier i prosessen – og hvis problemet er utenfor det fysioterapeutiske fagområdet vil vi foreslå andre alternativer for å hjelpe dyret ditt.

 

 

 

 

 

Sunniva Morgan har hovedansvaret for fysioterapiavdelingen vår. Hun er autorisert dyrepleier med omfattende utdannelse innenfor rehabilitering, fysioterapi og smertebehandling på dyr og har jobbet med dette fagområdet siden 2005. I tillegg til utdannelse i fysioterapi for dyr, blant annet fra Sveiges Landbruks Universitet i Skara, er hun den eneste i Norge som er sertifisert i vestlig akupunktur og kronisk smerte via ESVPS, samt den eneste i Norge som har tittelen Certified Veterinary Pain Practitioner via IVAPM. Sunniva har dessuten omfattende utdanning og erfaring i manuell terapi og har blant annet vært i USA og tatt kurs innenfor dette. Sunniva holder ofte kurs for dyreeiere, og innimellom også for veterinærer og dyrepleiere. Hun har blant annet forelest i rehabilitering av hunder med prolaps for dyrepleierstudenter på SLU i Skara, samt i relevant treningsfysiologi for rehabilitering på Norsk Dyrepleier- og Assistentforening sitt høstkurs, samt om fysioterapi generelt og om rehabilitering etter korsbåndskade hos hund på flere kveldskurs for veterinærer og dyrepleiere.

 

For å lese mer om tilbudet vårt klikker du deg inn på fanene i venstre margen. Har du spørsmål eller lurer på om vi kan hjelpe dyret ditt er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 72606050.