Valentinlyst Smådyrklinikk - Stengt

NB! Valentinlyst Smådyrklinikk er dessverre lagt ned. Vi måtte først stenge midlertidig på grunn av personalmangel. Det har vist seg svært vanskelig å rekruttere personell med nødvendig kompetanse til å åpne smådyrklinikken på nytt og vi har nå tatt den vanskelige avgjørelsen å legge ned permanent.

Om du har behov for veterinærhjelp eller ønsker å få journaler utlevert kan du kontakte hovedklinikken vår, EMPET Sveberg Dyrehospital, på 72 60 60 50 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi er en rolig klinikk som ønsker å gi dyrene en god opplevelse hos oss.
Dersom du har hund som trenger tilvenning til klinikkbesøk så er det mulig å gjøre det
hos oss kostnadsfritt. Ta kontakt med oss for å avtale tid.

Vi tilbyr all poliklinisk behandling. I poliklinikken undersøker vi alle slags kjæledyr. Eksempler på det vi gjør i poliklinikken er: kliniske undersøkelser, alle typer vaksinasjoner, chipmerking, parasittundersøkelse og -behandling, sårbehandling, slanking/vektkontroll, enkle utredeninger og utstedelse av helseattester og pass. Vi tilbyr også tjenester som kloklipp og enkelt pelsstell.

Vi tilbyr også fysioterapi og rehabilitering onsdager 08.00 - 15.00.

Hos oss får du veterinærfôr fra Virbac og Royal Canin. 

Du finner oss inne på valentinlyst senteret, nærmest inngang B. Vi ligger rett ved siden av dyrebutikken Tropehagen Zoo, og rett ovenfor Coop Mega. 

Anders Estenstads veg 4, 7046 Trondheim