Vakt

I blant skjer det ting utenfor våre åpningstider. Siden årsskiftet 2023/2024 har vi ikke lengre en egen vakt, men har en frivillig hjelpetelefon 72 60 60 55.

Sveberg Dyrehospitals frivillige hjelpetelefon bemannes av våre veterinærer på frivillig basis. Vi kan dermed ikke garantere svar. Og dersom dere får svar er det ikke sikkert vi har anledning til annet enn å gi råd. Tjenesten er primært tiltenkt våre pasienter som har vært innom nylig eller kirurgiske nødstilfeller.

Vi opplever at det ofte ikke er kirurg tilgjengelig på vakt i området og dersom det er kirurg tilgjengelig er denne ikke alltid kompetent til å vurdere og behandle mer kompliserte tilfeller slik som for eksempel prolaps, kompliserte brudd eller traumer som også angår brysthulen. I slike tilfeller vil vi strekke oss langt for å kunne hjelpe pasienten (uavhengig om vi er deres faste klinikk) selv om vi ikke lengere har en fast vaktordning. Ta kontakt, i verste fall har vi ikke mulighet til å svare, men da har dere i alle fall prøvd.

Skulle det ikke være mulig å komme i kontakt med oss på hjelpetelefonen kan dere: 

  • Dersom det ikke haster, send oss gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
  • Kontakte EMPET Steinkjer Veterinærsenter som har vakt 24/7: 74 16 10 00.
  • Dersom dere ønsker et mer lokalt tilbud finne disse (ofte vesentlig dyrere):
    • Smådyrvakt i Trøndelag nåes på telefon 908 10 100.
    • Evidensias vakttelefon nås på telefon 22 12 00 00.
    • Dyrlegevakta i Trondheim nåes på 45 47 33 33.